Naruto My Story

Odaberi svoj put, bori se, ne odustaj i postani shinobi vredan postovanja.Citav svet ceka na tebe!


You are not connected. Please login or register

Naruto My Story » Naruto svet » Oblasti nacija » Nacija Vatre » Vatra 3 » Misija Konoha Police 1. deo

Misija Konoha Police 1. deo

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4

Go down  Message [Page 4 of 4]

1 Misija Konoha Police 1. deo on 2nd December 2016, 21:12

First topic message reminder :

Krenuvsi iz sela,stigli ste uspesno u Vatru 3.
Begunac je poslednji put vidjen ovde, i vi,prateci tu informaciju,zalazite sve dublje u oblast Vatre 3. 
Odjednom, ispred vas se pojavljuju neprijateljske ninje,koje su dosle da vas ubiju,kako bi njihov saborac mogao bezbedno da pobegne.
Radite opciju Jounin borba 12 puta.

View user profile

76 Re: Misija Konoha Police 1. deo on 29th December 2016, 23:29

Oduvek si imao smisla za humor,ali pokazao sam ti prosli put da to nije bas dobro..
(videvsi kako led krece na njih samo se nasmeja i napravi uzvisenje koje je uzdiglo njih troje van ledenog podrucja)

(zatim se jos jednom nasmeja i baci istu tehniku kao Magelan malocas i led kojim je upravljao Maggelan odjednom je krenuo na njega da ga zaledi )
Pa da pocnemo onda..
He:1100
En:1100
Ch:Ch:1040-60>980View user profile

77 Re: Misija Konoha Police 1. deo on 30th December 2016, 16:04

(Kada je video da je Anbu zapravo Kazekage bio je pomalo iznenadjen,ali imali su drugih problema tako da to i nije bilo toliko bitno...)

Nisi bas prijateljski nastrojen...huh...Osim toga nisi mi odgovorio na pitanje...gde kupujes odecu ?

(Led se okrenuo ka Magellanu i sve bese izgledalo jako glupavo...)

*Isuse...Mrzim Led...*
(Promrmljao je i Uzdahnuo... Pogledao kako se Magellan smeje i onda mu se obratio...)Nije tebi lako...Pa vidim da je ovo neka vasa licna stvar,ali ovo je sada zvanicno i nasa bitka...


(U momentu Aoba baci 2 bombe iza sebe i ostalih kako ih ne bi zaslepeo...a potom ogromna senka se uputi ka ogledalima,a zatim su eksplodirala...)


Hp:900
En:900-40
Ch:510-100

//500 dmg ide i na tebe; Lvl je 200//

View user profile

78 Re: Misija Konoha Police 1. deo on 30th December 2016, 20:00

Ti si Kazekage?

(Upita sa neverico a zatim pojede jednu pilulu.)

HP:900+50=950
EP:400+50=450
CP:605+50-30-30=595

(Videvši da led ide na njega uradi zamenu i stvori se na mreži koja drži jarbol.)(Sa mreže saljem napad koji uništava led oko Gaare i Aobe.)


/Stvaram se na mreži koja drži jarbol gde ima vrlo malo leda tako da ne može da me zarobi. Senzor delim na dva dela./

View user profile

79 Re: Misija Konoha Police 1. deo on 31st December 2016, 00:54

Magellan

avatar
Special Jounin
Special Jounin
Ne kupujem, šiju mi.. (reče uz smešak i u trenutku zaledili su se svo četvoro)

*Izblamirali ste se.

Blam:1. Kazekage je koristio tehniku lv 1 da izbegne tehniku lv 130.

2. Kazekage je koristio tehniku zemlje dok se nalazi na sred mora na brodu. Wow.

3. Aoba nije izbegavao led (wow), al me je naravno uspeo impresionirati. Bacio je flaš bombu dok su sve oko njega ogledala i pošto naravno niko u vašem timu nije zatvorio makar jedno oko da prezivi light shock svi imate stun potez gratis. Wink (časti Futog)

4. Ichigo je zamenom izbegavao tehniku lv 130. Not clever.

Tehnika je lv 130 jer ogledala povećavaju moje za 50, a smanjuju vaše za 50. Morate pratiti borbu ljudi..


(zatvarajući oba oka (jer znam da ste stunovani hehe) uzleteo je, izbegavajući napad senki dok su mu pahulje snega koji je lagano prestajao prošarale lice)
Slobodne ninje alijanse Shinobi grada.. Iako slobodni nije prikladan izraz trenutno prikladan

(nasmeja se na glas)Ovim ste prekinuti na vašem putu i kao upozorenje za dalji nastavak puta ubiću jednog od vas. Nažalost.

(reče gledajući prema Kiri kojoj prema kojoj je lagano i sleteo. Neko nesvestan situacije da ga je video ličio bi na andjela koji se po život nečiji spušta)

Prešao je nežno prstima po ledu koji se beše skamenio oko nje i gledajući je tako predomislio se u vezi nje iako bi njeno ubistvo bilo verovatno najveći šok za tu prisutne ninje. Okrenuo je glavu ka trojici ninji koji stajaše nedaleko od Kire na zaledjenom brodu. Prilazeći im lagano prokomentarisao je kako bi ubistvo kazekage-a privuklo preveliku pažnju. Odustao je i od njega. Osmatrajući preostalu dvojicu skinuo je naočare i razmislio koga smaknuti.

Crni ili orindz ninja. Da je lady Esdeath tu izabrala bi da ovaj narandzasti ostane. Mislim realno lepši je. Onda dakle..(Izvadio je blještavi mač iz invertara i probio stunovano Aobino telo kroz srce)Povucite se sa ove misije .. (okrenuo je glavu put kazekagea i reči behu njemu namenjene) Ne želim prolivati još krvi danas..

Udaljavajući se od njih lagano ne okrećući ledja pogledao je u Kiru još jednom sa nekim pogledom izvinjenja. Nije ni on znao zašto. Prišao je ogledalu i nestao.PS. Iako iskoristis onaj stun release iz tehnika vetra ti si tako genijalno tajmirao ovu svetlost Aoba da taman u trenutku kada se oslobadjaš leda sopstvene bombe pojačane mnoštvom ogledala će da te stunuju. wp.

View user profile

80 Re: Misija Konoha Police 1. deo on 31st December 2016, 13:46

(Pošto nije uspeo da izbegne led ostao je zarobljen u ovoj ledenoj tehnici. Njegove oči pretrpele su veliki šok od Aobinih flesh bombi i ništa nije video.)

(Čuvši Magellanove poslednje reči pomirio se sa smrću. Par sekundi kasnije otvorio je oči i ugledao mač kako probada Aobino telo.)

Neeeeeee... Platićeš za ovo..

(Povika na Magellana koji je uščezao u ogledalima.)

(Kleknuo je do Aobe koji je ležao dok je crna chakra opet krenula da se obavija oko njiega. Uzeo je Aobino telo i potrčao nazad ka selu.)*Nemoj da umreš*(Reče tiho sam za sebe)

(Trčao je po vodi dok konačno nije ugledao kopno a onda je ubrzavao pokušavajući da što brže Aobu odnese u bolnicu iako je podsvesno znao da mu nema spasa.)/Bićeš obavešten o svemu, ali se vrati za koji dan neće biti isto bez tebe./

View user profile

81 Re: Misija Konoha Police 1. deo on 31st December 2016, 13:48

(Nakon sto je Aoba pao,koplje uzlece i odlazi brzinom svetlosti daleko u planine,niko ga vise nije nikada video...)

To be continued


Moj pravi oblik za one koji nisu pratili RP:


View user profile

82 Re: Misija Konoha Police 1. deo on 2nd January 2017, 02:04

(pocetnickom greskom bili su stunovani od strane leda,nije imao mogucnost bilo sta da uradi,video je kako Maggelan ubija nindzu iz Konohe I sami odlazi,a Kazekage, prvoklasni nindza nije mogao nista da uradi povodom toga.)
Platices za ovo Shizuo!
(posle nekog vremena led se otopio I Kazekage se opet mogao pomerati stvorio je malrni oblak od peska I odleteo prema Konohii,ni sam ne znajuci sta da radi ,razocaran svojom gluposcu I nadmenoscu)


*Aoba iskreno brt jedva sam cekao da umres ,ali sada kada se to desilo mnogo mi je zao I stvarno ne zasluzujem ovu titulu ,zato sto sam retos nisam ni. Video da sam na brodu a kamoli moru,i nije fora da ti placas moje greke ali jbg desilo se..
Vrati se na novom,jacem profilu I ubij nas sve ,srecna nova godina Very Happy

View user profile

83 Re: Misija Konoha Police 1. deo on 3rd January 2017, 16:55

Kira

avatar
Cunin
Cunin
(Posmatrajući kako se led širi po brodu, odluči da posluša Magellanov savet i prepusti njima borbu. Nije bila pri čakri, a i svakako im ne bi bila od prevelike koristi. Stajala je u mestu, sa nestrpljenjem čekajući da se borba završi, ali kulminacija se dogodi i brže nego što je mislila da će – Aoba baci svetlosnu bombu kojom ih sve zaslepi, te kada je konačno uspela da progleda sneg već beše prestao da pada, a Magellan je leteo ka njoj. Nije bila u stanju da izusti ni reči. Smrt je gotovo bila opipljiva u vazduhu. Bila je skamanjenja. Teško je bilo odrediti od čega. Od hladnoće, straha, šoka. Nije bila u stanju ni za šta drugo osim da mirno čeka kraj. A onda bljesak mača koji prođe kroz Aobino telo. Slika okoline poče polako da se gubi, a magla se spusti svuda oko nje. Konačno se sabra i udahnu vazduh, koji je ispuni hladnoćom. Vide samo kako Ichigo odnosi beživotno telo u pravcu sela i vide Magellanov pogled, koji ne znade ni sama kako da protumači. Krenu u nekom suprotnom pravcu, besciljno koračajući i gledajući u nebo, koje beše sivo. Mesec beše pun, a tišina jaka, ali ne i nenadglasiva.)

View user profile

Sponsored content


Back to top  Message [Page 4 of 4]

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum