Naruto My Story

Odaberi svoj put, bori se, ne odustaj i postani shinobi vredan postovanja.Citav svet ceka na tebe!


You are not connected. Please login or register

Naruto My Story » Inventari » Inventari

Inventari

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Inventari on 18th October 2015, 13:56

Enui

avatar
Admin
Admin
[center]U ovom delu foruma otvarate svoje inventare u kojima drzite kratice , iteme i oruzja. Inventar napravite tako sto u ovoj temi otvorite temu ipod nazivom pr. ''Danteov inventar''. Potom iskopirajte ovu poruku u svoj inventar:

[spoiler="Oruzja i itemi"]

x3

x2

[/spoiler

[spoiler="Osnovni skilovi"][/spoiler


Potrebno je samo zatvoriti uglastu zagradu na kraju oba pasusa gde pise [/spoiler.Ovo je pocetni inventar koji imaju svi clanovi.I kad takodje ove spoiler opcije ne smeju da budu podebljane inace nece raditi.

Tokom igre dobijacete jos kartica koje cete morati da ubacite u vas inventar. To cete uraditi tako sto cete ici na dugme izmeni  na dnu vase poruke, zatim kliknuti na ikonicu za spoiler u gornjem delu poruke gde se nalaze sve ove funkicje tj. dugmici i tako dalje..... Spoiler je potrebno imenovati pr. 'Vatra' i tu cete stavljati kartice iz elementa vatre. Kartice stvaljate tako sto iskopirate URL slike tj. image location, kod onih koji koriste Mozzilu. Ukoliko zelite da vam se spoiler sa tehnikama ne vidi tj. da ga jedino vi mozete videti onda je potrebno da kliknete na ikonicu pored spoilera koja se zove hidden. Znaci potrebno je prvo kliknuti na ikonicu hidden pa onda spoiler.


Da bi ste mogli normalno da kopirate sve slike i za inventar i inace opcijom copy/paste morate da deaktivirate u meniju za poruke opciju na slici.Ovo deaktivirate jednom i tako ce i ostati.
Ove zagrade i ono u njima "[/spoiler

[spoiler="Osnovni skilovi"]"  ne sme da bude boldovano(podebljano) inace se spoleri nece moci otvoriti.

View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum