Naruto My Story

Odaberi svoj put, bori se, ne odustaj i postani shinobi vredan postovanja.Citav svet ceka na tebe!


You are not connected. Please login or register

Naruto My Story » Naruto svet » Oblasti nacija » Nacija Vatre » Vatra 2 » Kamp-vatra » Kamp naselje-Ostala mesta » Selo Urahara

Selo Urahara

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Selo Urahara on 16th October 2015, 19:56

Omanje seoce ispod istoimene planine koje naseljava nekolicina seljaka i trgovaca.Tradicija i prelepi predeli su miris ovog kraja.

View user profile

2 Re: Selo Urahara on 16th October 2015, 20:05(Kisa je obasipala ceo predeo a nepoznati covek se spustao kraj kuca niz selo.Crne vojnicke cizme, tamno crveni dugi mantil cinili su ga nekako otmenim dok se probijao sporim korakom kroz dim sopstvene cigarete.)

View user profile

3 Re: Selo Urahara on 16th October 2015, 20:16

Enui

avatar
Admin
Admin
Najednom, iz daljine ukazuje se, malo po malo, silueta Feudalnog Lorda sa pratnjom.Prolazi kroz selo i pogledom sa visine gleda na coveka u mantilu ocekujuci salutiranje.

View user profile

4 Re: Selo Urahara on 16th October 2015, 20:33

Rin

avatar
Genin
Genin
(Dok je sedela iza jedne manje kolibe, ispod male i jadne prokisnjavajuce nadstresnice, vrteci od dosade suriken prstima, zacula je korake po mokrom putu. Pomalo mrzovoljno napustila je jedino obliznje suvo mesto i izvidela situaciju. Videvsi nepoznatu osobu kako salutira Feudalnom Lordu, odlucila je da prekine monotonu i dosadnu situaciju. Navukla je mantil i krenula da ga prati.)

View user profile

5 Re: Selo Urahara on 16th October 2015, 20:50

(Skloni se u stranu i pusti povorku da prodje salutirajuci feudalnom lordu.Baca cigaretu u blato i zgazi je)
Prokleta kisa ne staje...(promrmlja i munja u daljini presece nebo.Ugleda mladu devojku kako istrcava sa sporednog puta.)

View user profile

6 Re: Selo Urahara on 16th October 2015, 21:47

Rin

avatar
Genin
Genin
(Videvsi da ju je primetio, nasmejala se)
Nije mu dugo trebalo. (Pomisli)
Sacekaj... (Potrcala je da ga sustigne. Posle minuta tisine i koje grmljavine u daljini, priupita ga) Sta te dovodi u ovo malo selo, ako smem da pitam, jos po ovako nezgodnom vremenu?

View user profile

7 Re: Selo Urahara on 16th October 2015, 22:28

(Taman se spremao da nastavi dalje kada shvati da ona devojka ide ka njemu.Kapi su mu se i dalje istom merom slivale niz mantil, nebo nije usporavalo.)
(Posto izrece pitanje, onako nemog lica stajase pred njom u tisini po kojoj kao po dobosu tuku kisne kapi)
Rat...(rece konacno trgnuvsi se malo posto mu se pogled ko bese izgubio negde.Nastavi govoriti dalje smireno.)
Putujem, nastavicu sada dalje ako nemas nista protiv... (klimnu glavom i blago se osmehnu pre nego krenu opet niz blatnjavu cestu)

View user profile

8 Re: Selo Urahara on 16th October 2015, 22:51

Rin

avatar
Genin
Genin
Nemam...(Ostala je da stoji par trenutaka pa nastavila za njim, nije htela da ovom kratkom druzenju vec dodje kraj)
Nadam se da tebi ne smeta ako krenem sa tobom, ja idem u istom pravcu.
(malo laganja nije na odmet jer i onako nije imala nista pametno da radi, a i nadala se da ce jos po koju rec izvuci iz njegovih usta. Nije zelela da ga previse uznemiruje jer se nije cinio previse pricljivim pa ih je tisina koju je cepala kisa sa grmljavinom i dalje pratila uz put.)

View user profile

9 Re: Selo Urahara on 16th October 2015, 23:00

(Drzao je ruke u dzepovima i nastavljao da gazi niz blatnjavi put.Kisa se polako povlacila a oblaci bezali negde iza susednog brda)
Primetio sam tvoj suriken kada sam prolazio (prekide tisinu nastavljajuci napred dok je palio cigaretu) , ti nisi seljancica iz ovog sela i sigurno me ne pratis jer ti je dosadno (konstatovao je smireno).Pa koja bi bila tvoja prica onda?(povuce dim)

View user profile

10 Re: Selo Urahara on 18th October 2015, 01:07

Rin

avatar
Genin
Genin
(Provaljena. Iza pramenova kose pojavilo se razocarenje na licu al ubrzo i nestalo.) Moja prica...(Iza sebe nema nikakvu posebnu pricu, sasvim normalnu porodicu i zivot. Zeleci da postane korisnija u ovom svetu i zeljna nekog veceg znanja, jedino sto je znala danas jeste da po pozivu treba da bude na jednom mestu i po mogucnosti bez kasnjenja) ...pocinje danas. Dosla sam ovde prilicno rano i obisla celo selo, cak i nasla vreme za dosadjivanje. Ne znam sta me tacno ceka al' verujem da ce biti prilicno zahtevno ali i intresantno. Ne sumnjam da si i ti ovde povodom neceg bitnog. (Rekla je vrlo ozbiljno, misleci jos od pocetka da je mozda i on deo poziva.)

View user profile

11 Re: Selo Urahara on 18th October 2015, 10:46

(Opusti spremne ruke zarijene u dzepove ne zaustavljajuci korak, shvativsi da je devojka ipak bezopasna a njihov susret samo splet okolnosti)
Ako imas vec imas takav entuzijazam da upoznas svet, onda podji samnom(otrese cigaretu) u kamp vatre.Postani pravi shinobi...

View user profile

12 Re: Selo Urahara on 19th October 2015, 22:36

Rin

avatar
Genin
Genin
Ako sam vec do ovde dosla, ne vidim razlog zasto bih odbila tako nesto. (Rece ponosno i puna nade.)

View user profile

13 Re: Selo Urahara on 20th October 2015, 17:18

Onda cemo ovim putem(skrenuse desno kroz sumu).
(Zapali novu cigaretu)I sa malo manje entuzijazma to, nije da se prikljucujes crkvenom horu.Nas posao je nesto drugaciji...(Ubrza naglo i poce da trci.Bili su blizu velike kapije)

View user profile

Sponsored content


Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum