Naruto My Story

Odaberi svoj put, bori se, ne odustaj i postani shinobi vredan postovanja.Citav svet ceka na tebe!


You are not connected. Please login or register

Naruto My Story » Arena » Trening i dodavanje » Pravila treninga i dodavanja

Pravila treninga i dodavanja

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Pravila treninga i dodavanja on 15th October 2015, 16:01

Konsai

avatar
Admin
Admin
U ovom delu otvarate temu sa nazivom , primer-"Dante trening".Svaki igrac ima svoju temu i u toj temi svaki dan radi XP trening opciju, bori se sa maksimalno 2 NPC-a po danu i radi trening ucenja tehnika svi treninzi su objasnjenu u pravilima kako se rade precizno.Jedan igrac moze da ima samo jednu temu za sabe i u njoj uvek radi treninge i kada ih zavrsi za taj dan napisace jedan post koji sadrzi samo 3 tacke i tim postom ce se radi preglednosti odvajati ono sto treba da se doda.Ko ne se bude predrzavao pravila bice najpre opomenut a zatim i banovan.

Ovde je tema za dodavanje i njoj pisete i to na nacin kako je detaljno objasnjeno u toj temi!

http://nms-serbia.serbianforum.info/t66-topic#66

Kada dostignete 200 lvl,sto je i maksimalni broj lvl-a u igri,pored mnogih drugih mogucnosti,sticete pravo i na jos dve osnovne:

-Mozete raditi dodatne XP treninge koji ce biti prebaceni drugom clanu,pored njegovih XP treninga,u cilju pomaganja pri levelovanju istog,i to u temi za trening clana kome pomazete.Ovo mozete da radite jednom dnevno,a onaj clan kome je XP namenjen,mora u svakom postu za dodavanje oznaciti link kao i broj posta svoje teme za trening,radi lakseg dodavanja.

-Mozete davati svoj XP koji vam je ostao na profilu,kada ste dostigli 200 lvl.Skoro svakom igracu,kroz kalkulacije za levele,na kraju ostane nesto XP poena viska koje,kao sto je vec pomenuto,mozete dati drugom clanu,ili clanovima,po svojoj volji.Nacin davanja ovih XP poena vrsi se obicno preko odredjenih misija.Za detalje se obratite nekom od admina.

Za obe mogucnosti,veoma je vazno obavestiti nekog od admina,putem privatne poruke.

Strogo je zabranjeno raditi XP trening u tudjim temama za trening bez njihove dozvole i bez verifikacione potvrde admina!
----------------------


Novo pravilo za sparinge

Povodom lepšeg roleplay i roleplay aktiviranja foruma uvode se novi sparinzi. Naime takvi sparinzi zahtevaju razsmisljanje, neke jednostavne taktike, obrte i zanimljivoste kao i lep roleplay. 


Za sparinge preko 15 posta dobija se sledeće :


2 pobede/poraza.
5 hiljada ryo
3 kreatora.
1 hiljada xp


Za sparinge preko 25 postova dobija se sledeće :


3 pobede/poraza
7 hiljada ryo
5 kreatora
1500 xp 


U slučaju da je sparing neki uobičajan, bez razmisljanja samo spamanja tehnika i odbrana tada ce nagrade biti prepolovljene.U ove sparinge e ne računa bacanje kockica itd.


----------------------

http://nms-serbia.serbianforum.info/f17-forum


MOZETE KUPITI EMBLEM :
-Od 300 tokena(dobijate duplo xp-a, ryo-a, tokena i kreator poena koje zaradite.Dupo brze ucenje tehnika.Traje 3 meseca.Mozete restartovati skill i poene sposobnosti.)

-Od 600 tokena(Duplo xp-a , ryo-a , tokena i kreator poena.Duplo brze ucenje tehnika.Mozete restartovati skill i poene sposobnosti.Mozete promeniti klan u koliko admin za pravila i pricu to dozvoli sobzirom na broj shinobija koji vec imaju taj klan.)

*Ni jedan od ova dva emblema ne dodaje 4. skil poen,vec ga automatski dobijate onda kada dodjete do 150 lvla.Takodje,taj 4. skil poen nije vezan za rank,tako da ga mozete dobiti kada budete bilo koji rank,ali,ponavljam,morate biti 150 lvl ili veci.

*Emblem ne duplira tokena kada ih dobijete vise od 100, sve nagrade od 100 tokena i manje znaci bice duplirane dok vece od 100 nece(kad dobijete titulu oni bonusi npr nece).

Sta se dobija kada pobedite NPC-a :

Genin(200 hp)-300 xp-a i ryo
Cunin(400 hp)-400 xp-a i ryo
Jounin(600 hp)-500 xp-a i ryo,5 tokena
Special Jounin(800 hp)-700 xp-a i ryo,10 tokena,1 kreator poen


Borbe protiv NPC-ova kad je trening u pitanju rade drugacije od pravih borbi i tako npr, ako posaljete neki dmg na NPC-a i on odigra isto dmg napad smatra se da se nije odbranio vec je primio vas dmg ali cak i ako ga je to ubilo vi ste duzni da izbegnete ostatak dmg-a koji posalje na vas.Takodje tu je i opcija da jutsu blocker koja blokira sve jutsue ukljucujuci genjutsu iako u pravoj borbi se genjutsu ne blokira na taj nacin.

View user profile http://nms-serbia.serbianforum.info

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum