Naruto My Story

Odaberi svoj put, bori se, ne odustaj i postani shinobi vredan postovanja.Citav svet ceka na tebe!


You are not connected. Please login or register

Naruto My Story » My Story - Pravila i ostalo » Početna pravila u igri » Pravila Igranja » Pravila igre

Pravila igre

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Pravila igre on 13th October 2015, 16:48

Enui

avatar
Admin
Admin
Pravila My Story - Naruto RPG foruma tokom igranja (pravila, objasnjenja, i ostalo u vezi cele igre)

Ovde se nalaze osnovna pravila, procitajte ih dobro da bi ste razumeli kako funkcionise ova igra.Ostalo cete sve nauciti kroz igru.Pomoci ce vam admini i vasi ucitelji.Neka pravila nisu napisana ali admini ih znaju i vi cete ih nauciti vremenom igrajuci.
Trudimo se da svako to neformalno pravilo ili specificne situacije u borbi zabelezimo ali i ih je puno pa shodno tome mnogo se i propusti.Da ne bi dolazilo do nekih zabluda kada se sude borbe a neko ne poznaje neko bez iskustva ne poznaje ta pravila mole se svi igraci koji primete da fali neko da odmah to prijave adminu Konsaiu zaduzenom za pravilnik.
*Ukoliko u nekoj zapocetoj borbi 24 casa ne odigrate potez smatra se da ste izgubili ako predhodno niste najavili odsustvo ili slicno. Odsustvo smete samo jednom da najavite u trajanju od jednog dana. Naravno svi ovi limiti se pomeraju ukoliko se slozi protivnik.


*Dok jednu borbu ne zavrsite drugu ne smete zapocinjati! Takodje se ne smete mesati u tudjim borbama, jer se smatra da ste na odredjenom mestu u shinobi svetu. Takodje ukoliko ste na misiji nekoj ili u nekom selu, ne mozete otici, odnosno postovati u nekom drugom selu, ukoliko to zelite, morate da putujete do tog mesta sto je objasnjeno bolje u ostalim pravilima.

*Menjaje poteza je kaznjivo tokom borbe. Ono sto napisete ne smete kasnije menjati i prepravljati poruku (Jedino ako vam protivnik dozvoli). Ukoliko to uradite automatski gubite osim ako se protivnik slozi da nastavite ili ako protivnik ne vidi uopste.

*Vasa oruzja i itemi mogu biti unisteni u borbi ili potroseni ili ukradeni onda ih morate popraviti ili kupiti opet ako zelite da ih koristite...

*Svaki vas skriveni potez mora biti poslat svim glavnim adminima na forumu(Hisai,Enui,Konsai),ovo ne vazi za neformalne stvari koje se ne odvijaju u shinobi sveta i koje su van uticaja situacije u igri.U koliko admin ima svoj igracki profil, naznacite mu u naslovu poruke da nije za otvaranje,bar ne do odredjenog trenutka u igri kad vam zatreba dokaz koji ste poslali. Ako protivnik trazi dokaz morate mu pokazati poruku(slikate i prilozite kao dokaz uz naredni potez),ali ukoliko to niste poslali adminima, onda se skriveni potez ne vazi.*Na forumu sve sto uradite ili smislite mora biti potkrepljeno dokazima to jest postovima ili dokazima u P.M. kod admina.
Putem P.M.(privatne poruke) mozete se dogovarati ili uraditi nesto u tajnosti ali glavni admini moraju imati dokaz o tome u inboksu(mogu da ga otvore ili ne otvore zavisno od vase zelje,naglasite u naslovu poruke).
Nijedna druga vrsta dokaza sem onog u shinobi svetu ili u inboksu kod admina nije od koristi, stoga na ono napisano na chatu foruma, skajpu, fb-u zaboravite.*Sa transformation tehnikom se ne mozete pretvarati u mrave pa tako naprimer reci da ste izbegli jutsu,mozete se pretvarati u ljude,ponekad oruzija sto zahteva vecu upotrebu chakre,neke zivotinje,ali ne i insekte i tako mala bica.*Morate se strogo pridrzavati svih pravila i zato je vazno da redovno citate  sva pravila i da se interesujete za nova obavestenja jer vas neznanje moze spustati u nekoj borbi ili drugoj zamisli u sbhinobi svetu. 

*Zabranjeno je biti skriven tako da se svi ukljucite da ste vidljivi(online) inace cete dobiti opomene.

Ovo su bila neka osnovna pravila koja se morate pridrzavati. Sva ostala pravila cete nauciti tokom igre. Konkretnije i o pojedinacnim temama i pravilim govoreno je u:

http://nms-serbia.serbianforum.info/f201-pravila-igre 

*Sudbina vaseg ninje najvise zavisi od vas samih i situacija u koje upada, da li cete raditi za selo ili izdati selo i postati onaj koji prati svoj put.Resiti da unistiti neko selo, skuplja demone, donosit mir svetu  ili izazvata rat.Sve je to na vama i roleplay-u(RP-u) koji ce te formirati za vaseg lika!SUSTINA IGRE-sustina ove igre je u potpunosti se uziveti u lika koga ste stvorili, deliti delic njegovog osecanja i u pravom zivot ume da bude i te kako neverovatno iskustvo koje su mnogi potvrdili u predhodnim sezonama igre.Postanite jedno sa vasim likom i shvaticete njenu lepotu.Srecno.


Mozete biti samouki i precesljati ceo forum sto je dosta teze ali ipak donosi ogroman napredak i rezultate ali ako pak niste sposobni za to otvorite ovde vasu temu(sa imenom vaseg lika), predstavite se, recite zasto ste tu i potrazite sensei-a(ucitelja)

View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum