Naruto My Story

Odaberi svoj put, bori se, ne odustaj i postani shinobi vredan postovanja.Citav svet ceka na tebe!


You are not connected. Please login or register

Naruto My Story » My Story - Pravila i ostalo » Početna pravila u igri » Pravila Igranja » Pravilo o presadjivanju gena

Pravilo o presadjivanju gena

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Pravilo o presadjivanju gena on 13th October 2015, 17:54

Enui

avatar
Admin
Admin
Samo sledeci klanovi mogu da se presadjuju:

-Senju klan 
-Yuki klan 
-Tokaji klan
-Shoton klan 
-Uchiha i Hyuuga klan to jest oci sharingan i byakugan.
-Bacuton klan
-Kaguya


*Ostali klanovi spadaju pod hiden ninjutsu tehnike i ne mogu se presaditi.

*Mozete presaditi samo jedne gene
 jednog klana i samo jedne oci.


*Rizik kada se presadi klan je da ako vam health padne na 200 automatski umirete. Taj rizik ne nose oci poput Byakugana i Sharingana vec klanovi koje direktno presadite u telo kao gene.

*Postoji dva nacina za presadjivanje gena.

-Prvi nacin je taj da presadite gene u ruku ili nogu tako trosite duplo chakre na sve te presadjene tehnike, ali ukoliko vam health padne na 200 i obuzmu vas geni mozete odseci ruku ili nogu i preziveti ali tako ujedno gubite i gene koje ste presadili, pa samim tim i tehnike presadjenog klana.

-Drugi nacin je da ih presadite u celo telo tada necete trositi duplo chakru na presadjene tehnike ali ukoliko vas obuzmu geni necete moci da prezivite.

*Kada presadite imate samo one tehnike koje je imao shinobi od koga su genu uzeti. Znaci ako je shinobi bio level 10, tek dobio klan i nije naucio nijednu tehniku znaci da ni vi necete imati nijednu tehniku, niti je mozete nekako nauciti kasnije.

*Isti je slucaj i sa ocima. Uzmete npr oci od ninje koji je lv 10 (sharingan) i mocicete da koristite samo tehnike koje je znao taj ninja ali u slucaju ociju mocicete da doucite ostale tehnike sve izuzev skrivenih. Ako imate presadjene oci trosicete duplo vise slotova  jer vi niste rodjeni Uchiha ili Hyuuga, a u koliko jeste naravno mocicete neometano da koristite te oci ako pripadate tom klanu.Ako niste clan tog klana za oci trebace vam 15 poena za ucenje tehnike.


*Gene ili oci mogu da vam presade samo Medical(full) ninje lvl 200 (Pravi igrac) u tom trenutku pozovite admina da se konstatujete sa njim oko presadjivanja kako i sta.

U telo mozete presaditi samo jedne gene za vreme cele igre(ne vazi, za oci). Ako ste pripadnik Senju klana, presadjivanje gena od nekog naprednijeg shinobija iz vaseg klana vam nece doneti nista.

View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum