Naruto My Story

Odaberi svoj put, bori se, ne odustaj i postani shinobi vredan postovanja.Citav svet ceka na tebe!


You are not connected. Please login or register

Naruto My Story » My Story - Pravila i ostalo » Početna pravila u igri » Pravila Igranja » Pravilo o protoku vremena

Pravilo o protoku vremena

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Pravilo o protoku vremena on 1st March 2017, 12:19

Konsai

avatar
Admin
Admin
*Vreme na forumu tece na sledeci nacin. Kada hocete da odredite koje je godisnje doba i kako bi izgledalo vreme oko vas pogledajte na traku koja prolazi iznad i videcete da li je sada prolece, leto , jesen ili pak zima.


*Godisnja doba se menjaju na 15 dana (na svakih pola meseca i to admini oznacavaju menjajuci godisnje doba na vec pomenutoj pokretnoj traci na pocetnoj strani.) Takodje bice vam prikazana univerzalna godina koja je izjednacena za sve drzave i prestavlja zajednicku jedinicu merenja vremena od nastanka prvih shinobija.


*Samim tim jedna godina u igri traje 2 meseca u pravom zivotu sto znaci da vas igrac za godinu dana igranja stari za 6 godina. Na svaka dva mesesva admini ce svima podici broj godina za 1.


*Sto se tice specificnog vremena(Koji je dan? Mesec? Sat?) 
Mesec manje vise gledate prema datumu logicno svako godisnje doba traje 3 meseca znaci jedan mesec traje 5 dana pa shodno datumu i trenutnom dobu odredite mesec.

Zima: Decembar, Januar, Februar
Prolece:Mart, April , Maj
Leto: Jun, Jul, Avgust
Jesen: Septembar , Oktobar, Novembar

*Po slicnom principu birajte i datum.


*Kada je rec od danu/noci ili satu to sami proizvoljno uzimate zavisno o situacije oko vas. Ako je u Rp-u u kom ucestvujete neko vec pomenuo da je tek pala noc, ne mozete kroz dva posta koji su provedeni u konkretnom razgovoru navest da svice zora. Za to trebate da naglasite da je proslo vreme sa tipa- " I tako, otisli smo da spavamo ostatak veceri. Ubrzo i zora je svanula nismo ni osetili proteklo vreme." itd...
*** Kad admini stracija definise nesto u rp-u da je dan, toliko i toliko sati, taj i taj datum. U nekim specificnim situacijama igraci nemaju uticaj, sto takodje ako na primer gledate veliki turnir na tribinama vas 5 igraca i jedan je odvoje od ostale cetvorice u predhodnom postu naglasio da je DAN i da gleda turnir trrenutno, vi ste u duznosti da ispratite njega i da se ponasate kao da je DAN(podne ako je naglaseno itd).

View user profile http://nms-serbia.serbianforum.info

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum