Naruto My Story

Odaberi svoj put, bori se, ne odustaj i postani shinobi vredan postovanja.Citav svet ceka na tebe!


You are not connected. Please login or register

Naruto My Story » My Story - Pravila i ostalo » Početna pravila u igri » Pravila Igranja » Pravila postovanja

Pravila postovanja

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Pravila postovanja on 16th February 2017, 20:39

Konsai

avatar
Admin
Admin
*Posto se XP zaradjuje postovima u shinobi svetu, da ne bi bilo zloupotrebe uvedena su odredjena pravila:


1. Post mora imati odredjenu duzinu, ovo je solidna duzina posta:

------------------------------------------------------------------------------------------
Protracio sam dragoceno vreme i nisam postigao apsolutno nista od naseg poslednjeg susreta.
(Rece povisivsi glas pomalo..Bio je pomalo nervozan,shvatavsi da sva ona potraga,njegov trud,da je sve bilo uzaludno,cak se nije ni u tehnikama leda popravio.)
Zanemarimo to...Sta si ti radio?Da li si se vratio iz istog razloga kao i ja ?Bio si danas zar ne?Na upis u Akademiju?Nismo vise klinci,moramo da se prikljucimo desavanju ovog sveta,iako znamo sta to donosi.
(Rei je postavljao niz pitanja,na koje je i sam znao odgovore ali opet je cekao sta ce mu Saito odgovoriti)


--------------------------------------------------------


OVO NIJE POST:

--------------------

(Ulazi i cuti mudro)


-------------------------


Duzina postova, nema svoju minimalnu granicu , no ipak nemojte admine dovoditi u nedoumicu dal da vas sankcionisu zbog prekratkih postova.2. U svom kutku, kuci, stanu itd mozete dnevno postovati 2 posta koji moraju biti nesto duzi, ali to mogu biti mali razgovori vasi, samim sa sobom u vidu postova koji mogu ici jedan za drugim i nece se smatrati za spam.3. Utemama  za putovanja postovi NE SMEJU da izgledaju ovako:


-Prolazim

-Putujem

-Idem bla bla


*Cak i poruke putovanja moraju biti napisane tako da se admini ne dovode u situaciju da to tumace kao spam, post kojim se prakticno krade xp. 
4. Kuda god da idete kada govorimo o oblastima morate postovati u temi za putovanje u oblasti iz koje krecete, pa i u svakojoj oblasti kroz koju prolazite kao i u vasoj finalnoj oblasti. Tek kada odpostujete poslednji post u temi za putnovanja u finalnoj oblasti vaseg puta, mozete preci u neku posebnu temu u toj oblasti za RP. Post u zadnjoj temi za putovanje na vasem putu moze da bude kratak tipa "dosao sam" i samo u sklopu tog posta ostavite link gde nastavljate pravi rp post u shinobi svetu(u toj oblasti). Teme za putovanja NE SLUZE ZA RP SA DRUGIM IGRACIMA, to je zabranjeno zato sto kvari preglednost.


5. Gde god da postujete ne mozete postovati iza svoga posta, vec samo posle tudjeg. U slucaju da je u pitanju tema za putovanja (gde prelazite iz oblasti u oblast), tada mozete postovati iza svog posta ali ce to ne sme pretvoriti u cik- cak varijantu za skupljanje xp-a . Ovo ne vazi za temu "ulice"(tema u naseljenim mestima kroz koju se prolazi obavezno da bi dosli do nekog drugog dela naselja)- zato sto se u ovoj temi ne dobija xp, pa i postovi mogu biti: prolazim, idem i slicno...


Administracija je korektna i nece vas glaviti, ali ukoliko vas neko prijavi ili admini sami pronadju da na neki nacin  gomilate xp i ne postujete ova pravila, bicete kaznjeni. Post rp je pozeljno da sadrzi minimalno 40-50 reci...primer gore ima oko 85 sto prestavlja solidan RP.

View user profile http://nms-serbia.serbianforum.info

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum