Naruto My Story

Odaberi svoj put, bori se, ne odustaj i postani shinobi vredan postovanja.Citav svet ceka na tebe!


You are not connected. Please login or register

Naruto My Story » Naruto svet » Oblasti sveta » Nacija Zvuka » Zvuk 3 » Prostranstva Nazanui » Prastari Hramovi

Prastari Hramovi

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Prastari Hramovi on 12th February 2017, 16:54

Uzvisenje u prostranstvu Nazanui obraslo rastinjem do kojeg je skoro nemoguće doći. Mesto u kojem je zamro život. Ovde se nekada nalazio deo Hramova i skrivenih baština danasnjih klanova. 

View user profile

2 Re: Prastari Hramovi on 12th February 2017, 17:26

Čudna zujanja i piskanja posvuda. Znajući za ovu lokaciju od svoga oca koji je okarakterisao kao "Ruševine i ostaci beskorisnih gradjevina" odlučio je i posjetiti. 


Na sebi je nosio kaput neki stari koji je najviše na ćebe podsećao inače bi bio save izgreban od trnja i nekih čudnih boldjikavih biljaka koje je prvi put video u životu. Zakleo bi se da su otrovne. 


Peo se stepenicama dugo ili mu se to možda činilo pošto je skoro svaka druga bila uništena a hod njima bio težak i neprijatan.


Vrh uzvišenja beše lepo obasjan, ulaz u hram jedva beše vidljiv i na jedvite jade se provukao kroz njega. Tamo je zatekao najlakše rečeno - istoriju.

View user profile

3 Re: Prastari Hramovi on 13th February 2017, 02:50

Oznaka Shoton klana beše jedna medju mnogima u jedva prohodljivoj hali. Prislonio je ruku na znak da li da makne mahovinu kojom njegove šare behu ispunjene ili da oseti prošlost nekim šestim čulom ili je pak samo telo to uradilo - nije znao. Kristali su se stvorili potom oko znaka , reagujući na njegovu chakru ili je makar on to samo mislio. 

Stajući tako pred u bazaltni kamen urezanim znakom pokušavao je shvatiti šta se upravo desilo no uz osmeh i minut nepomeranja odao je poštovanje tim izumrlim veštinama ninji. 


Bilo je podne i u prostorijama bilo je hladno a vazduh u njima beše taman i zagušljiv. Ponegde kroz neku rupu u tavanici zrak sunca bi sekao svo to crnilo u svoj svojoj moći.

View user profile

4 Re: Prastari Hramovi on 14th February 2017, 00:33

Pokusao je otkriti sve sto je bilo moguce u hramu negde do sumraka. Zaista nije sebi zelio pruziti luksuz noćenja u toj šumi de je odmah krenuo nazad, put sela u zemlji Zvuka. To beše mirna zemlja i svugde se neko nežno sviranje čulo, makar to bio i vetar. 


Nekako umoran od puta prenoćio je u nekoj nepoznatoj krčmi ogrnut pokrivačem nebi li sakrio svoj društveni položaj od naravno lopova i raznih prevaranata.
View user profile

Sponsored content


Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum