Naruto My Story

Odaberi svoj put, bori se, ne odustaj i postani shinobi vredan postovanja.Citav svet ceka na tebe!


You are not connected. Please login or register

Naruto My Story » My Story - Pravila i ostalo » Početna pravila u igri » Pravila Igranja » Samuraj pravila

Samuraj pravila

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Samuraj pravila on 10th February 2017, 14:33

Konsai

avatar
Admin
Admin
Pravila za samuraje

*Tehnikama koje koriste energiju za izvodjenje mozete smanjiti potrosnju kombinacijom snage i brzine. Recimo ukoliko tehnika trosi 300ep a vi imate po 150 na snagu i brzinu racuna se kao da imate 300 na snagu odnosno postrosnja ce biti 10. OVO SE ODNOSI NA ISKLJUCIVO TEHNIKE IZ SAMURAJ KLASE CAK NE NI NA LICNE ILI NEN TEHNIKE.


*Ukoliko samuraj ima 200 ili vise brzine od protivnika svaki zamah macem nosi zagarantovan dmg, a u slucaju da je ta razlika manja onda samo prvi zamah macem nosi zagarantovani.


*Nakon sto samuraj iskoristi tehniku koja nije iz klana ili samuraj klase ove sposobnosti gubi na 2 poteza nakon cega ih dobija nazad. Bonus koji dodaje ova kartica moze da naruse sve tehnike koje nisu kao sto pise klan, samuraj ali i zabranjene, licne i nen ali samo u slucaju u kom je nen nadogradnja klana ili samuraj klase. Sve ostale klase pa cak i one free ce staviti ovaj bonus na cd.

*Level napada samuraja (Ukoliko napada macem) bez obzira kojim tehnikama ga pojacavao racuna se prosto. Gleda se samo level samuraja. Znaci, ako je level samuraja 200, a on svoj napad pojaca sa svim mogucim pojacivacima u toj prici povecace se samo zagarantovani (u zavisnosti od brzine) I dmg samog napada. Level napada ostaje na 200. Level se povecava i smanjuje  iskljucivo po principu razlike u brzini kada je u pitanju borba oruzijem.

  *Samurai moze da uradi zamah oruzjem koji drzi u ruci i taj napad trosi slot. U zavisnosti od slotova on moze da uradi vise zamaha, sto inace onaj koji nema samuraj klasu ne moze da radi(moze samo jedan zamah).  Na svakih 100 brzine vise od protivnika dobija se gratis zamah koji po pravilu pripada svakom igracu bez obzira na klase koje ima, ali ako je samuraj taj zamah nece trositi energiju.

*Samurai Instict mozete aktivirati jednom tokom borbe. 


*Samuraj mirovanjem moze prikupljati energiju, 5% od ukupne.

* Oruzija koja se bacaju ne prestavljaju konbinovani dmg  vec svaki posebno, u slucaju da prema vama idu 3 surikena svaki ima dmg od 500, katon zmaj od 500 ce ih sve ponistiti, u koliko bi imali po 600 taj isti zmaj bi ih ublazio i nastavili bi da lete sva tri sa po dmg 100 i ne bi uticali na zmaja koji bi nastavio sa full dmg-om napred, tako da se ne mogu koristiti kao odbrana od takvih napada. Deffence je lek protiv zagarantovanog dmg-a , ali mozete negirati svaki deff vaseg protivnika za polovinu vase preciznosti(to vazi za sve shinobije).*Kada vam je aktivna ova tehnika zamahom maca mozete negirati dmg fizickih napada, uzimam za primer opet katon zmaja dmg 500, kada mac ne bi bio oblozen ovim samo bi prosao kroz vatru, ovako je ponistava. *Ovom tehnikom samuraj moze poslati svoj napad na daljinu, ovo je moguce samo u prvom zamahu, ostali su normalni.


*Ukoliko ovu tehniku koristite u kombinaciji sa nekim macem koji je licna tehnika, sage oruzije, mac magle ili slicno oruzije onda se taj mac nece unistiti vec ce vam izleteti iz ruke i nacice se na pola puta izmedju vas i protivnika. Ovu tehniku mozete kombinovati samo sa macevima ili legendarnim oruzijima(bez kunaia i slicnog).


*Kada na nekog krenete oruzijem, a on se brani sa deffom bez obzira na broj zamaha deff ce vas obraniti od svakog napada jednako kao od prvog(govorimo o privremeno/ nekonstantnom def-u). Ako je vas def 100 nebitno a samuraj zamahne na svas tri puta macem od 200 dmg-a, taj vas def ce svakog puta kada samuraj zamahne odbiti 100 dmg-a od njegovog napada. Na kraju poteza taj deff je unisten.*Ukoliko je koristite konstantni deff tj onaj koji nema rok trajanja vec ga mozete neprekidno koristiti, u tom slucaju trebate znati da ta vrsta deff-a vam omogucava da blokirate jedan zagarantovani dmg po neprijatelju u jednom potezu.

Zagarantovani dmg.

Ako protivnik zagarantovani dmg postiže sa manje od 200(ili 200) razlike u brzini sve tehnike koje sprečavaju napade oruzja npr: 

ce blokirati i zagarantovani i dmg. 


(Ovo vazi za sve)

 *Pravilo sto se tice zagarantovanog dmg. Na primer, ukoliko neko natopi svoje oruzije otrovom (to se moze uraditi cak I skriveno ali se mora poslati adminu) I makar malo vas zakaci racuna se da vam je preneo taj otrov I da vam je on usao u krvotok tako da ce pun efekat otrova delovati na vas od tog trenutka. Takodje, puppet master I medic shinobiji imaju tu mogucnost da prave svoje licne otrove. Ovo vazi samo za otrove I za kartice na kojima pise “ukoliko ovaj napad makar malo zakaci protivnika…”.


To su uglavnom, otrovi seal tehnike i jutsu slicnog tipa.

View user profile http://nms-serbia.serbianforum.info

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum