Naruto My Story

Odaberi svoj put, bori se, ne odustaj i postani shinobi vredan postovanja.Citav svet ceka na tebe!


You are not connected. Please login or register

Naruto My Story » Arena » Istorija igre

Istorija igre

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Istorija igre on 20th October 2015, 18:38

Konsai

avatar
Admin
Admin
Vreme pre mira poznato je kao doba smrti. Stravicna razaranja celokupnog shinobi sveta trajala su 5 godina, sve dok se nekolicina shinobija velike snage nije okupila pod vodjstvom legendarnog nindze koji je doneo mir.

Od tada proslo je 3 meseca, a na rusevinama strog sveta poceto je sa gradnjom novog, pocevsi sa Shinobi gradom kao prestonicom...

Posle velikih revolucionarnih previranja duz celog kontinenta u Shinobi gradu, na vecu 7 lordova prvog dana proleca te godine uveden je novi rezim kojim otpocinje nova era.Uspostavljena nova vlast uspela je da smiri i novim zakonima gotovo u potpunosti obustavi sva ratna dejstva medju klanskim zajednicama.Zemlje su u rasulu i formiraju se prvobitni organizacione jedinice( kampovi) u nacijama vatre i vetra.Mladi shinobiji u potrazi za nekim novim zivotnim nacelima i zarad usavrsavanja sopstvenih vestina ujedinjuju se u zajednice (pomenute kampove).

----------------------------------------------------------------

Godina 1. -Era Shinobi grada

1.)Kamp vatra:
-Uz ekonomsku podrsku Shinobi grada izmedju oblasti vatra 1 i 2 izgradjeno je omanje utvrdjenje sa nekoliko dodatnih zgrada.Postavljeno je troclano vece koje je obavezno da odrzava pocetni sistem reda mira i usmeravanja mladih shinobija dok se medju njima ne izdvoji vodja kampa.Vesti o osnivanju kampa u naciji vatre pronela se brzo kroz sve razrusene zemlje i 23. marta iste godine na kapiji kampa su se pojavili Naito Senju, sin Hachia Senjua velikog borca koji je stekao slavo boreci se u bici kod "Velikog Kanjona".Naito ranjen ostao je da se odmara u kampu a shinobi po imenu Dante Uchiha koji je pomogao Naitu se izbori u borbi koja ga je zadesila i takvog ga doveo do kampa istog dana odlazi do obliznje varosi po lekove.


U povratku srece mladu devojku Rin cija proslost ostaje skrivena.


Rin zajedno sa Danteom nastavlja putovanje ka kampu u kom ce ih sacekati feudalni lord zemlje vatre i zvanicno otvoriti kamp.Last edited by Konsai on 20th September 2016, 22:24; edited 2 times in total

View user profile http://nms-serbia.serbianforum.info

2 Re: Istorija igre on 9th December 2015, 22:08

Konsai

avatar
Admin
Admin
Ubrzo nakon formiranja kampova dolaze dva lorada kao predstavnici Shinobi grada.To su Byakuya Kuchiki koji odlazi u kamp vetra i Kenpachi Zaraki koji ce se naci u kampu vatre sa ciljom da prenesu poruku o vladavini Shinobi grada i njihovog vodje i namere da obuce mladi shinobiji spajanjem kampova tj, izgradnjom prvog sela,Sela skrivenog u liscu(Konohe) 23 jun 1. godine ere Shiniobi grada.

Byakya--
http://nms-serbia.serbianforum.info/t119p30-kapija-spolja
http://nms-serbia.serbianforum.info/t61p15-logorska-vatra-centar-kampa

Kenpachi-- 
http://nms-serbia.serbianforum.info/t242-stepenice-do-kapije


Nakon iscitanih upustava krenula je selidba u vec izgradnjena pocetna utvrdjenja opasana bedemima koja su nazvana Konoha.Shinobiji se prvi put susrecu i grupisu u jednnu grupu.Novonastalo selo funkcionise dobro i vreme prolazi u treningu i napreteku i apsolutnom miru koji i neki mah deluje i suvisan, pust, bez desavanja.

Nakon pola godine isticu se pojedini shinobiji:

-Obito Uchiha (Vazi za mladoh shinobi-a sa svetlom buducnoscu koja ce se isplatiti uz sav taj mukotrpan trening)

-Rju (Samuraj koji ne nailzi na konkurenciju,sa macem neoboriv)

-Aizen (Jedan od korisnika Jinton klana izuzetno sposoban i od poslednjih iz loze svog klana) 

-Akio Kyoshi (Uchiha koji ide krupnim koracima,definitivno jedan od favorita za vrh)

-Keisuke (Izuzetan rad kojem se smese pobede u buducnostim,ne moze da omane)

-Alaster (Osoba nepoznate proslosti koja se takodje istice, ali se jos uvek slabo se zna sta o njemu.)

-Klaus(Puppet master, majstor svog stila.).

Kao reakcija na to iz Shinobi grada dolazi Han Saratoshi koji po zasluzi nagradjuje vredne shinobije i nagovestava neki nepoznat odnos sa Danteom Uchihom, jednim od clanova sela koji se nije isuvise isticao na "sceni".Han organizuje Cunin ispite koje uspevajud a poloze:Obito,Rju,Klaus i Dante...a ubrzo iz ove cetvorke svi izuzev Obita dobijaju zvanje Jounina.

http://nms-serbia.serbianforum.info/t358-sala-za-sastanke

Sve pocinje da se zahuktava i prave senke pocinju da izviru iz mraka...

http://nms-serbia.serbianforum.info/t410-zabaceni-dio-sumeLast edited by Konsai on 20th September 2016, 18:31; edited 1 time in total

View user profile http://nms-serbia.serbianforum.info

3 Re: Istorija igre on 23rd October 2016, 16:56

Godina 3. - Razvitak sela skrivenom u Lišću.

Kamp vetra se razvio u nešto ogromno i lepo i to bi prvo Skriveno selo na svetu. Naime po zamisli ono je mesto za organizovani život ljudi i ninji u selu koje ga štite. Na mestu prvog hokagea izabran je Dante nakon što niko od velikih ninji u selu nije prihvatio tu odgovornost. 

http://nms-serbia.serbianforum.info/t358p25-sala-za-sastanke

http://nms-serbia.serbianforum.info/t336p50-hokage-zgradadvoriste (post 65 =>)

Stvari u svetu su pocele da se komplikuju. Mali postupci uzrokovali su nesto veće i desktruktivnije. Iako uvek na kolapsu rata, shinobi svet je stagnirao. Mozda je to bilo zatišje pred buru a mozda period mira koji je sledio. Nakon što je član Shinobi grada Hayate Gekko upotrebio Skriveni Skrol mačeva Magle da ih prizove a zatim iste sakriva po svetu nastaje za njima opšta hajka zbog njihove izuzetne moći vrednosti. Svi mačevi odlaze u ruke Lista i to :

Obito - Nuibare
Jumive - Kiba
Klaus - Kabutowari
Aizen - Kubikiribocho
Dante - Samehada
Rju - Shibuki
Keisuke - Hiremakarei

Ovaj postupak uznemirava Akatsuki koji zahteva posedovanje makar jednog od tih mačeva. Sa tim naumom na misiji bivaju presretnuti Izumi Nase i Jumive od strane Ningya i Makishime. Započinje prvi bitan okidač sukoba koji će nastati. U borbi koja nastaje priključuje se Keisuke Yuki i u nemogućnosti da pobedi a da pritom ne izgubi saborce on gubi život,zarad zivota svojih prijatelja, dok Izumi biva oteta. Jumive se vraća u selo sa informacijama. Hiramekarei i Izumi su u Akatsukiju.
http://nms-serbia.serbianforum.info/t815-misija-za-izija-jumi-n-izumi-chan

View user profile

Sponsored content


Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum