Naruto My Story

Odaberi svoj put, bori se, ne odustaj i postani shinobi vredan postovanja.Citav svet ceka na tebe!


You are not connected. Please login or register

Naruto My Story » My Story - Pravila i ostalo » Početna pravila u igri » Pravila Igranja » Mapa Sveta

Mapa Sveta

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Mapa Sveta on 4th February 2017, 15:22
View user profile

2 Re: Mapa Sveta on 16th February 2017, 18:51

Konsai

avatar
Admin
Admin
*Putovanje se obavlja tako sto u odredjenoj oblasti u kojoj se nalazite postujete u temi za putovanje da putujete i nakon toga postujete u sledecoj oblasti u koju ste se uputili i tako redom do vase finalne destinacije.(NE OTVARATI NOVE ZATO STO TEMA ZA PUTOVANJE POSTOJI PO JEDNA ZA SVAKU OBLAST).


*Za prelazak i jedne oblasti u drugu(kada putujete kopnom) neophodno je da prodje 10 minuta u stvarnom svetu. Za svaki prelazak iz oblasti u oblast potrebno vam je 10 minuta, a na svakih 100 brzine kojih posedujete dok putujete skraticete za po 1 minut. Znaci ako imate 300 brzine prelazak je 7, a ne 10 minuta.

*Kao sto mozete videti na mapi oblasti su jasno omedjene granicama-tako da ako na primer zelite da iz oblasti vetar 5 putujete u zemlju 1, to morate uraditi preko oblasti zvuk 3. 

*Posebne oblasti koje prestavljaju ostrva odvojena od kopna,  dostupna su vam tek od cunin ranka(ako bi ste do njih da dodjete tehnikom hodanja po vodi, tehnikom letenja ili na slican nacin gde vi licno ulazete neki napor u kretanju). Da bi ste presli neku vodenu povrsinu potrebno je da prodje 1 sat vremena u stvarnom svetu i to ce vas kostati 300 chakre bez efekta kontrola. Racuna se da idete pravolinijskom, najkracom putanjom vidljivoj na mapi. Oblasti vode su malo rascepkane kao sto se moze videti na mapi, ali su blizu i stoga se putuje organizovanim malim camcima(svaki vozi camdzija koji naplacuje koliko mu date), koji su dostupni svima te je tu putovanje za oblast 10 minuta kao i na kopnu. 


*Ako vas mrzi da postujete u svakoj temi kada je neki duzi put upitanju onda mozete napisati samo u pocetnoj temi za putovanje(u oblasti iz koje krecete) da se upucujete tu i tu , tom i tom rutom i da ce to trajati toliko i toliko vremena. Ako izostavite neki od ovih podataka, racunace se da niste ni krenuli izuzev ukoliko niste upali u neku zamku ili za  vas nelagodan okrsaj.   


*Tehnika kojom aktivirate neki oblik senzor tehnike koja traje u borbi jedan potez racunace se tri oblasti racunajuci i onu pocetnu, Mind of Kagura tehnika iz senzor klase  ce vam trajati celo putovanje kao i Byakugan, Sharingan i slicne stvari kojima mozete nesto opaziti. Takodje ukoliko dodje do borbe tj ako vas neko presretne, racunace se da vam se rok za prestajanje tih tehnika  obnavlja i racuna od prvog vaseg poteza u borbi. Sve tehnike koje vam povecavaju brzinu ne racunajuci one koje ujedno imaju neke sposobnosti opazanja poput sharingana i slicnih, traju onoliko koliko je naznaceno na kartici(jedan potez- jedna oblast).
*U naruto svetu ima puno oblasti. Svaka teritorija ima svoje oblasti. Svaka oblast se uglavnom razlikuje po terenu od drugih, tako da od toga isto zavisi i teren kada se borite i slicno.

Kada ste na nekoj misiji ili slicnim poslom u odredjenoj oblasti smatra se da sve sto se tu desava moze uticati na ostale shinobije iz oblasti pa time i na vas same .Dok putujete nikad ne znate na koga mozete naici u koju oblast jer zbog misija velika se sanse da uvek ima neko u nekoj oblasti, tako da nekad da bi izbegli borbe ili konflikte ili da sacuvate zivot morate napravite duzu putanju da zaobidjete neku oblast i slicno. 


*Vodom i kopnom mozete putovati i na alternativne nacine gde mozete ubrzati vas put, za takve stvari kontaktirajte admina Konsa-ia.

View user profile http://nms-serbia.serbianforum.info

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Similar topics

-

» A Hoenn Adventure

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum