Naruto My Story

Odaberi svoj put, bori se, ne odustaj i postani shinobi vredan postovanja.Citav svet ceka na tebe!


You are not connected. Please login or register

Naruto My Story » My Story - Pravila i ostalo » Početna pravila u igri » Pravila Igranja » Rankovi

Rankovi

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Rankovi on 18th October 2015, 13:23

Konsai

avatar
Admin
Admin
Sto vise napredujete i igrate imate vece rankove a sa njima se otvaraju nove mogucnosti veci izbor tehnika za ucenje i mnogo toga. Svaki rank koji je veci moze da bude postavljen za neku vecu poziciju gde se moze naci kao predpostavljeni clanovima sa nizim rankovima. Pored toga svaki rank, a pogotovo veci moraju se postovati.

*Na svaki veci rank kada postanete do jounina dobijate jedan novi skil poen isto na sve vrednosti po +100 poena. Pored toga imate i bolje mogucnosti za treninge, misije, jutsue i slicno ako ste veci rank.Takodje ako ste stigli do lvl-a 150 a i dalje niste pokupili kroz rankove sva tri skil poena, automatski dobijate jedan skill poen.Special jounin lvl 200 ima sve full vrednosti,ako je uz sve to i uzumaki imace 2000 chakre a ne cetvritinu od 1000 sto bi bilo 1250 kao sto je pravilo za slucaj ako nema najvisu titulu i lvl.

*Na odredjenim levelima mozete da polazete ispite za veci rank. Na ispitima samo jedan ninja od prijavljenih prolazi. Ako padnete mozete opet polagati u sledecem roku.
Za to vreme mozete trenirati i level ce vam rasti isto i uciti tehnike. Tako da ako stalno padate mozete biti level 200 cak a imati rank genina ili chunina, jounina. Ali dok ne polozite necete dobiti vece vrednosti ili skil poene i ostale povoljnosti.Ko padne 3 puta na genin ispitu ne moze biti shinobi.Student je ninja koji je tek poceo da igra i koji tek uci kako se igra. Kada se registrujete od level-a 0-10 ste student. Kada budete level 10 mozete da polazete genin ispit koji se nalazi u akademiji. Ukoliko ga polozite postajete genin. Studenti uglavnom imaju samo osnovne skilove(koje odmah sve posedujete) i polako se leveluju samo kroz roleplay opcije jer koriste to vreme da nauce o igri i kako se igra.Dok ste Academy student niko vas ne moze ubiti.

-----------------------------------------------------------


Kada postanete genin smatra ste da ste zvanicno ninja i spremni da zapocnete igru u potpunosti. Genini uglavnom jos uvek uce dosta i sa vecim rankovima obicno idu na misije, treniraju, istrazuju svet i mogucnosti.
Genin ste od levela 10-50. Kada budete genin level 50 mozete polagati chunin ispite.

-----------------------------------------------------------

Ninje koje su chunini se vec smatraju za ozbiljne ninje koje su sposobne da same vode svoj tim i igraju samostalno bez icije pomoci.Ukoliko ste chunin znaci da ste naucili sve o igri,  kako se igra.Smatra ste da vam nije potreban neko da vas uci vise o obicnim stvarima vec vas sensei ako ga imate treba da vam pokazuje neke ozbiljnije stvari. Isto chuini mogu ako ih kage posalje da vode svoj tim na misiju.
Chunin ste od levela 50-100. Ako ste chunin level 100 mozete polagati jounin ispite.

-------------------------------------------------------------Jounini su vrlo iskusne ninje.Koje imaju svoje stalne timove za misije i stalno su na misijama i izvrsavaju teske zadatke. Jounini su shinobiji za koje se smatra da pored znanja poseduju i dobro sklopljen stil borbe i strategiju.Potreba za senseiem(uciteljem) ovde prestaje i dalje sami na greskama i njohovim ispravkama gradite svoj put i ime.
Jounin ste od levela 100-150. Ako ste jounin level 150 mozete polagati special jounin ispite.

-------------------------------------------------------------------Special jounini su najjace ninje u igri. Postati special jounin je vrlo tesko i te ninje mogu imati svoje ucenike koje obucavaju. Isto su lideri na misijama i akcijama za dobro svog sela ili organizacije.Ova titula prestavlja sam vrh u levelovanju obicnog shinobia koja moze se modifikovati kasnije zavisno od toga da li shinobi postane kage ili vodja neke organizacije i slicno.
Special jounin ninje su vrlo vrlo jake i poseduju gomilu strategija i mocnih jutsua.
Special jounin ninje ste od levela 150-200.

------------------------------------------------------------
Kage titula je najjaca titula koja postoji u naruto svetu.Kage ninja je najaci ninja u igri koji poseduje i moc i strategiju i koga su ostali izabrali iz sela da ih vodi.Sve ninje levela 200 su uglavnom u kage levelu.
Kage mozete postati na level 200. Sve ninje koje su jounini i special jounini mogu postati kage, iako su special jounini i level 200 njihova moc i znanje je u istom ranku kao kage to jest u kage leveu. Ali ovu titulu nosi samo vodja sela koji je izabran od feudalnih lordova ili svih clanova sela.
Ovu titulu nosi samo jedan ninja iz celog sela.
Biti kage znaci da morate brinuti o celom selu i svim ninjama unutra, i stititi ih ako treba i po ceni svojeg zivota.

U zavisnosti od sela zavisi puno ime kagea:

Selo sakriveno u liscu je Hokage
Selo sakriveno u magli je Mizukage
Selo sakriveno u steni je Tsuchikage
Selo sakriveno u oblacima je Raikage
Selo sakriveno u pesku je Kazekage

i tako....(Detaljnija pravila o postajanju kagea ili lidera organizacije mozete pronaci ovde -  http://nms-serbia.serbianforum.info/t6-kage-i-lider-organizacije )


----------------------------------------------------------------------------
Shanin je isto vrlo mocna titula koju mozete dobiti samo ako ste level 200. Shanin je zamenik kagea . Ukoliko se nesto desi kageu ili slicno shanin moze postati sledeci kage ali ne mora da znaci. Svako selo ima samo jednog shanina. Shanina proglasava licno kage .
Shanin isto moze raditi u ime hokagea i slicno stvari koje mu kage dozvoli...

-----------------------------------------------------------ANBU je poseban clan sela. To je tajna organizacija sela gde se nalazi ANBU kapetan koji je obicno special jounin. Pored toga tu se nalazi i troje ninji koje su anbu  tim.
ANBU su licna garda kagea koji ga prate kada ide negde i stite ga svojim zivotom. Pored toga ANBU ninje sluze za "prljave" poslove sela i otklanjanje svih pretnji sela.
ANBU kapetan je ninja koga kage izabere a ostalih troje ninji bira kage i anbu kapetan.
Te ninje mogu moraju biti najmanje jounin ranka i odabir njihovih poena vrsi njihov kapetan po njegovj zelji ili po naredjenju Kagea da bi se stvorio dobro ukombinovan tim sposoban za teske misije opasne po zivot.
ANBU ninje ne moraju da idu na ispite i polazu. Isto ANBU ninje uvek nose maske i kriju svoj identitet tako da se ne zna nikad ko je ANBU.
ANBU ninje obicno jure mising ninje u cilju da ih zarobe ili ih prate i cekaju da umru da bi povratili telo u selo na sigurno.
To su odabrane ninje iz sela koje se od malena treniraju samo za dobro i sluzenju sela.
-----------------------------------------------------------


Mising ninje su ninje koje napuste svoje selo i postanu kriminalci i da osnuju sopstvenu organizaciju. Za takve ninje kage raspise poternicu i one se smatraju za ninje koje su potencijalno opasne za selo jer su bile clan tog sela i znaju mnoge tajne.Takve ninje se obicno traze zive ili mrtve da budu dovedene nazad u selo.Ovakvi shinobiji u uslovima sopstvenog prostora(organizacije) mogu lakse da dodju do moci, da ne postuju tudja vec samo svoja pravila i da ne biraju nacin dolaska do stvari ali ipak to ima i losu stranu jer su sela obicno u savezu i samim tim za petama su vam sve vlasti iz svih nacija.Ovi shinobiji dolaze i formalno polazu ispit na kom je zabranjeno da dolazi do sukoba izmedju ucsnika rank ispita i takodje obavezan je miran razilazak.

----------------------------------------------------------

View user profile http://nms-serbia.serbianforum.info

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum