Naruto My Story

Odaberi svoj put, bori se, ne odustaj i postani shinobi vredan postovanja.Citav svet ceka na tebe!


You are not connected. Please login or register

Naruto My Story » My Story - Pravila i ostalo » Početna pravila u igri » Pravila Igranja » Jutsu i item slotovi, cooldown

Jutsu i item slotovi, cooldown

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Jutsu i item slotovi, cooldown on 18th October 2015, 12:26

Konsai

avatar
Admin
Admin
Jutsu i item slotovi, cooldownJutsu kombinacioni slotovi
Jutsu kombinacioni slotovi su ove zute tacke koje mozete videti na karticama. Ukupno ih najvise moze biti 5.
Broj zutih tacki predstavlja koliko slotova ima.
To sluzi koliko kartica i koje kartice mozete da kombinujete u jednom istom potezu.

Znaci najvise ima 5 tacaka ako neka kartica ima dve tacke a druga tri to je ukupno 5 tacaka sto znaci da te dve mozete u istom potezu da kombinujete.

Ako neka recimo ima jednu tacku a druga 2 i treca dve to je isto 5 sto znaci da mozete te 3 cak da iskombinujete.

Iili ako svaka kartica ima po 1 tacku to znaci da cak svih 5 mozete kombinujete.

Ako neka recimo ima 3 tacke a druga 4 to je 7 tacaka znaci da je preko 5 sto znaci da je to nemoguca kombinacija i nemozete ih zajedno koristiti ako nemate neku tehniku koja ce vam omoguciti dodatne slotove.

Neke jake kartice imaju svih 5 tacaka(slotova) sto znaci da u jednom potezu mozete samo nju jednu da iskoristite.

U istom potezu jedan shinobi ne moze da kombinuje i odigra dve element dmg kartice isto vazi za senzor i genjutsu klasu kao i klan dmg.

Ni na jedan nacin ne mozete smanjiti da tehnika trosi 0 slotova.

Cooldown


Cooldown prestavlja broj poteza koji mora da prodje kada odigrate neku karticu do njene ponovne upotrebe.Ako odigrate sharingan recimo on ce vam trajati 3 poteza i tek kad se deaktivira pocinje da tece cooldown.

Item slotoviItem slotovi sluze da vam kazu koliko mozete najvise itema i oruzja da drzite u vasem inverntaru to jest kod sebe i uopsteno u inverntaru.


Ima 9 slotova svako oruzje ili item zauzima nekoliko ovih crvenih kvadrata sto znaci da mozete najvise 9 punih kvadrata.

Tipa kunai noz zauzima 1 kvadrad sto znaci da u inverntaru mozete najvise 9 kunai nozeva da imate samo ali onda necete imati mesta za nijedno drugo oruzje ili item.

Sto znaci da u vasem inverntaru bolje receno kod vas mozete drzite najvise oruzja i itema koliko imate mesta to jest ovih slotova kada se sve sabere zajedno.


Kao sto vidite svako oruzje i item ima jednu zutu tacku to je jedan kombinacioni slot sto znaci da ako kombinujete neko oruzje ili item sa druge jutsue ili kartice racuna se da ima jednu kombinacionu tacku.

Ako posedujete vise itema i oruzija i oni zauzimaju vise od 9 kvadratica onda cete u vasem invertaru morati da naglasite sta od toga nosite sa sobom, a gde ostavljate ostalo.

-----------------------------------------------------------


Dmg tehnike element iznad 100. Lvl-a su razorne i zahvataju vise ljudi dok one lvl 100 i manje se odnose samo na jednu osobu.

Tehnike koje u nazivima kao npr sharingan sadrze ono Lvl 1, Lvl 2, Lvl 3 i slicno jesu tenike koje ako naucite recimo lvl 2 mozete koristiti samo tu lvl 2 , a ne vise lvl 1 i kad predjete na lvl 3 onda necete moci vise lvl 2 vec samo tehniku sharingan lvl 3.

--------------------------------------------------------------------U koliko gadjate protivnika kunai-ima,shurikenima ili senbonima mozete ih ukupno baciti 6 od jednom i da vam to zauzima jedan slot sve ukupno.Kad bacite 3 zauzima jedan slot.
--------------------------------------------------------------

Ako na nekoj kartici pise da se vazi od narednog poteza ili samo narednog poteza npr postoji kartica iz vetra koja kaze da oblozite vase telo wind chakrom i naredni potez vas tehnike do lvl-a 70 vode i vetra ne mogu povrediti, to se moze pomeriti za isti potez pa se tako odmah time mozete odbraniti ali sledeci potez onda nemate taj efekat.

--------------------------------------------------------------------

Razlika u lvl-ima izmedju shinobija je zagarantovani dmg koji sleduje slabijem protivniku sto znaci ako je neko lvl 100, a ja lvl 200 svaki moj napad od 100- dmg-a ili vise imace 100 zagarantovanih dmg-a.

View user profile http://nms-serbia.serbianforum.info

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum