Naruto My Story

Odaberi svoj put, bori se, ne odustaj i postani shinobi vredan postovanja.Citav svet ceka na tebe!


You are not connected. Please login or register

Naruto My Story » My Story - Pravila i ostalo » Početna pravila u igri » Pravila Igranja » Pravila za puppet mastere

Pravila za puppet mastere

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Pravila za puppet mastere on 13th October 2015, 17:51

Enui

avatar
Admin
Admin
Ovo su neka pravila za puppet mastere.
*Mozete imati ukupno 10 lutki na terenu jer imate samo deset prstiju na rukama jedan prst jedna chakra nit za kontrolisanje lutke dovoljno lutke trose naravno vasu chakru.
*Mozete sa sobom nositi ukupno 10 lutaka tj 9 u svom inventaru u skrolovima i jednu na ledjima kao Kankuro naravno te lutke morate kupiti i slicno.
*Napadi za lutke koriste vase kombinacione slotove
*Lutke mogu koristiti vasa prirodna oruzija tj Bone Sword iz Kaguya, Wood Sword,Paper spear i slicno..
*Kada koristite lutke tj kada se borite a koristite lutke tj napade lutaka ne mozete koristiti druge jutsu-e tipa elemente i sve druge za koje su potrebne znaci rukama (ovo ne vazi jedino kad je upitanju aktiviranje tehnike iz senzor klase-senzora), u koliko taj potez imate nameru da koristite znake rukama za izvodjenje drugih jutsua, lutke ce taj potez onda biti pasivne i ostace u mestu, tako da mozete ih koristiti tek sledeci potez.
*Puppet masteri mogu da koriste otrove mogu je staviti u svoju lutku ili tome slicno
*Damage napada od lutaka mozete pojacavati sa preciznost jer preciznost deluje na sve osim na explozije imajte na umu da na tehniku Puppet Destruction nemate + damage.
*Kada se puppet masterima pokidaju chakra konci ili ih oni sami prekinu moraju cekati 3 poteza da bi opet uspostavili kontakt sa lutkom
*Napadi lutke nisu razorni tako da se svaki napad lutke ili vise njih moze odnositi samo na jednu osobu naravno ako radite vise napada mozete ih podeliti na vise osoba
*Delovi za lutke se uvek trose misli se na senbone, kunaie otrovni gas i slicno tako da cete uvek morati kupiti kada to istrosite.
*Takodje i pri odbrani od razornih napada npr vatrenog napada od 1000 dmg-a puppet master moze da stvori kombinovani napad svojim lutkama od takodje 1000 dmg-a ali posto taj napad nije razoran njime ce uspeti da zastiti iskljucivo sebe,ali ne i da ublazi ili ponisti napad, dok ce njegovi saborci ili druge ninje koje su dalje na terenu morati sami da se odbrane od 1000 dmg-a od razornog vatrenog napada.
Kada vam neko unisti lutku u borbi, na kraju mozete pokupiti delove i ako imate full puppet klasu ili ako je u medjuvremenu nabavite, mozete od tih delova opet formirati lutku u roku od 5 dana. Ako je nekim lutkama u borbi malo ostecen hp mozete ih popraviti i sa ne full klasom za 3 dana.
Pupet korsinici kombinovanjem svojih napada ne mogu podici lvl tehnike, to se radi iskljucivo preciznoscu. Ako je bacas plamena 400 dmg- lvl 80, sa 100 preciznosti dmg ce se popeti na pesto, a sa time i na lvl 100(sistem kao za element napade).

View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum